Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.
Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, φέτος διαφοροποιείται η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) και η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως και με απλά βήματα. Η Αίτηση–Δήλωση αποστέλλεται με mail από τους υποψηφίους στο Λύκειό τους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια.

Λόγω του ιδιαίτερου φόρτου του Δικτύου και των σημαντικών καθυστερήσεων που παρατηρούνται παρακαλούμε τους μαθητές   μας, τελειόφοιτους και απόφοιτους, αφού συμπληρώσουν την Αίτηση-Δήλωση την οποία θα πρέπει να κατεβάσουν πρώτα στον υπολογιστή τους, να τη στείλουν με e-mail στη διεύθυνση manoskoukkos@gmail.com μέχρι και την Δευτέρα 5/4/2020 προκειμένου να καταχωρηθούν μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Τα σχετικά έγγραφα: Δελτίο Τύπου και υπόδειγμα Αίτησης – Δήλωσης σας έχουν αποσταλεί στο mail επικοινωνίας που έχετε δηλώσει ενώ μπορείτε να τα βρείτε και Εδώ.

Εκ της Διευθύνσεως

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...