Βράβευση Αριστούχων ΓΕΛ Κ. Ποροΐων

Κάτω Πορόια 30-06-2022

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών κάθε τάξης του Γενικού Λυκείου Κάτω Ποροΐων από τον κ. Ιακωβίδη Παναγιώτη, κάτοικο Κάτω Ποροΐων. Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές που αρίστευσαν ήταν οι: Σοφία Σαμολαδά (Γ’), Ραφαηλία Χονδρογιάννη (Β’) και Σπυρίδων Ιακωβίδης (Α’).
Η τελετή διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σιντικής και διευθυντή του Λυκείου κ. Κούκκο Εμμανουήλ ενώ το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κερκίνης κ. Κωνσταντίνος Νικηφόρου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σιντικής κ. Ιάκωβος Ιακωβίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κάτω Ποροΐων κ. Κωνσταντίνος Θωμαΐδης, ο Γυμνασιάρχης κ. Δημήτριος Αρδανίωτης, πλήθος καθηγητών και οι συγγενείς των παιδιών.
Ο κύριος Ιακωβίδης Παναγιώτης θέλησε να δωρίσει ένα συμβολικό ποσό στον αριστούχο κάθε τάξης ως ελάχιστο έπαινο για την προσπάθεια του. Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένος, επαίνεσε αλλά και συμβούλεψε τα παιδιά για την μετέπειτα ζωή τους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της οικογένειας και του σχολείου. Σύμφωνα με τον ίδιο «… οι γονείς και οι καθηγητές έχουν μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά … πρέπει να αγαπάν τα παιδιά … έτσι ώστε αυτά να προοδεύσουν.»
Ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Κούκκος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ιακωβίδη για την αξιέπαινη πράξη του και τόνισε τη σημαντική προσπάθεια που συντελείται από όλους τους καθηγητές ώστε το ΓΕΛ Κάτω Ποροΐων ν΄ αποτελεί φάρο της γνώσης και της αγάπης για όλους τους μαθητές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...