Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων σε ενημερωτική συνάντηση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, να σας προσκαλέσουμε στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12/2022 στις 11.00 στο χώρο του σχολείου. Θέμα της συνάντησης αποτελεί η “Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο” με κεντρική ομιλήτρια την κα Πάτση, Αντισυνταγματάρχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι:

  1. στο πλαίσιο προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών της Β’ Λυκείου με θέμα “τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα” από τον αρμόδιο ιατρό της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Σερρών κο Μπουζάκη Α.
  2. στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών απέναντι στα ΑΜεΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Σιντικής θα επισκεφτούν το σχολείο, την Δευτέρα 19/12, η κοινωνική λειτουργός κα Τσεκμέζογλου Μ. και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Αργυροπούλου Ρ. όπου θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας σε όλους τους μαθητές ενώ θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση.

Εκ της Διεθύνσεως

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...